RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kidnapper kan ha fått panikk

Sist oppdatert:
Portugisisk politi sier nå at forsvinningen av Madeleine McCann kan ha vært et kidnappingsplott som har gått galt.

Portugisisk politi kunngjorde søndag en ny teori om at Madeleines kidnapper kan ha fått panikk på grunn av all medieoppmerksomheten rundt saken. Politiet tror at kidnapperen hadde planer om å kreve løsepenger, men fikk kalde føtter. Dermed åpner dette for at kidnapperen vil beholde Madeleine så lenge det stormer rundt saken, skriver Daily Mail.

Fått panikk
- Vi fortsetter etterforskningen med tanke på at hvem enn som tok dette barnet kan ha gjort det for penger, og har ikke turt å be om løsepenger fordi de har fått panikk på grunn av alle overskriftene saken har skapt, sier politiinspektør Olegario Sousa.

- Hvem ville vel ha turt å kreve penger for dette barnet når bilder av henne sirkulerer verden over, legger han til.

Sousa sier at politiet fortsatt ikke utelukker teorien om at Madeleine kan ha blitt bortført av et pedofilnettverk.

Foreldrene Kate og Gerry McCann har gjort det klart at de vil gjøre det de kan for å få tilbake datteren, og at de er villige til å selge huset sitt for å betale løsepenger.

Fortsatt positive
Søndag var det en måned siden Madeleine ble bortført fra et hotellrom i Portugal. Foreldrene har ennå ikke mistet troen på at deres datter er i live.

- Når hver dag og hver uke blir til en måned, tror vi fortsatt at hun er der ute og er i live. Vi er fortsatt positive og bestemte på at vi vil finne henne snart med hjelp fra alle. Vi innser at alt vi trenger er én telefon. Vi vil bare få henne hjem, sier foreldrene i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere