RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kidnapper vært død i 8 år

Sist oppdatert:
Det svenske politiet vet ikke hvem de har fengslet i mishandlingssaken i Eksjö.

Identiteten til den 58 år gamle mannen som er pågrepet, mistenkt for å ha holdt sin samboer innestengt i ni år, er ukjent, melder SvD.se.

LES OGSÅ: - Kidnapper fengslet

Ifølge det svenske folkeregisteret har mannen som nå er pågrepet vært død i åtte år, melder SVT.

- Paralellt med å finne ut hva som har hendt, jobber politiet med å finne ut mannens identitet, sier aktor Klas Hellgren til SvD.se.

Forvirring
Ifølge SVT skal naboer i området ha oppgitt at de kjenner mannen under en helt annen identitet enn den som er oppgitt.

- Det virker som det er forvirring rundt hans identitet. Men dette vil bli funnet ut av snart, kanskje i midten av neste uke, sier mannens forsvarer, advokat Uno Karlsson til det svenske nyhetsbyrået TT.

Mannen ble fredag varetektsfengslet i Eksjö tingsrättt i to uker, mistenkt for frihetsberøvelse og mishandling mot sin MS-syke samboer.

(saken fortsetter under videovinduet)

261650

Innesperret i ni år
Det var torsdag politiet ba om at det ble oppnevnt en offentlig forsvarer for mannen, og av denne begjæringen går det fram at kvinnen kan ha blitt holdt innesperret i ni år, ifølge Smålands-Tidningen.

Politiet i Jönköping skriver i sin pressemelding at kvinnen har vært utsatt for frihetsberøvelse mot sin vilje og at hun gjentatte ganger er utsatt for mishandling over lang tid. På grunn av sakens spesielle natur har politiet valgt å være tilbakeholdne med opplysninger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere