RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje (Nettavisen)

- Kidnapperen har drept Maddie

Sist oppdatert:
Regjeringsadvokaten mener at Madeleine McCanns kidnapper fikk kalde føtter.

Portugals regjeringsadvokat Fernando Jose Pinto Monteiro kom med en sterk uttalelse i forbindelse med den forsvunne Madeleine McCann (4), skriver Daily Mail.

- Hvis hun ble kidnappet, så er det mest sannsynlig at kidnapperen allerede har drept henne, sier den portugisiske regjeringsadvokaten Monteiro i et intervju med den portugisiske avisen Visao.

Kritiserer foreldrene
Regjeringsadvokaten kommer også med sterk kritikk rettet mot foreldrene Kate og Gerry McCann og hevder at all publisiteten rundt saken har satt livet til Madeleine i fare.

Kate og Gerry iverksatte en verdensomfattende mediekampanje for å rette søkelyset mot datteren. Nå tror regjeringsadvokaten at denne kampanjen kan ha ført til at kidnapperen fikk kalde føtter og valgte å drepe den lille jenta.

- Det er større sannsynlighet for at hun er død enn levende, sier han.

Klartekst
Det portugisiske politiet har tidligere antydet at de frykter at Madeleine aldri vil bli funnet. Men ingen har noen gang sagt det like klart og tydelig som regjeringsadvokaten.

Det portugisiske politiet har jobbet ut fra en teori om at Madeleine er død, men denne teorien bygger på at det var foreldrene som var involvert i dødsfallet.

Madeleine McCann forsvant fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Portugal 3. mai. Den britiske Robert Murat (33) og foreldrene til Madeleine er alle tre formelt mistenkt i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere