RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Knivstukket i halsen

Sist oppdatert:
En mann ble drept og to kvinner skadd på åpen gate i Göteborg torsdag kveld.

En mann ble drept etter at det oppsto bråk i Göteborg ved 21.30-tiden torsdag kveld. To kvinner ble sendt til sykehus, mens tre personer - som er i familie med hverandre - er pågrepet av politiet, melder Aftonbladet. De to skadde kvinnene skal ifølge Göteborgposten kun ha pådratt seg lettere skader.

Da politiet ankom, fant de en machete på den blodige asfalten.

Offeret døde av minst ett kraftig knivhugg rettet mot halsen, ifølge politiet. I tillegg skal det ha blitt funnet et skytevåpen på stedet, som ifølge det Aftonbladet erfarer tilhørte den drepte 21-åringen.

Midt i byen
Drapet skjedde ved Marklandsgatan i Högsbo, som er et viktig knutepunkt for sporveistrafikken i Göteborg. Dermed var det mange som var vitne til den dramatiske hendelsen.

- Det er minst et titall vitner, men vi har ikke rukket å avhøre alle, sier Sofia Spjut, i Frölunda-politiet til Nyhetskanalen.se .

Knivdrept
Flere vitner hevder at det ble avfyrt skudd, men dette er ennå ikke bekreftet.

- Vi vet ikke om det ble avfyrt skudd, men vi har sikret oss et skytevåpen på plassen og en kniv. Mannen ble drept med kniv, sier Anders Oxelbrand ved politiet i Göteborg til nyhetsbyrået TT.

Den drepte er en 21 år gammel mann, skriver Göteborg-Posten.

Forskanset seg i et hus

Tre personer er pågrepet, mistenkte for knivstikkingen. De tre er en far (45) og hans to sønner på 16 og 19 år.

Vitner opplyser at de tre personer ble sett løpende fra åstedet etter bråket, som skal ha blitt utløst på grunn av en mobiltelefon, ifølge avisen.

Faren og de to sønnene forskanset seg i en villa like i nærheten av åstedet. Tungt bevæpnet politi rykket ut til adressen og omringet huset, som skal være et av flere i nabolaget som leies ut av sosialtjenesten i Göteborg.

Fikk anfall
Familien ble deretter pågrepet av politiet ved 23.30-tiden. Etter pågripelsen fikk 45-åringen et anfall og måtte kjøres i ambulanse fra politistasjonen til sykehuset.

- Han ble rammet av et slags epileptisk anfall på stasjonen, og ble ført til Sahlgrenska sjukhuset for pleie, sier Mats Rilemark i politiet til gt.se .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere