*Nettavisen* Nyheter.

- Lærerne ville ikke høre

Onkelen til 14-åringen som gikk amok ved SuccessTech Acadamy snakker ut.

12.10.07 22:41

Dagen før 14-åringen Coon Looney utløste skytedramaet ved SuccessTech fortalte han sin onkel om en slåsskamp som hadde fått ham utvist i tre dager.

- Var ikke hans skyld
- Han ville helst ikke snakke om hva som hadde hendt, og sa at han ikke hadde gjort noe for å starte det hele. Han sa at lærerne ikke ville høre på hans versjon av situasjonen, sier Coons onkel Larry Looney (48) til nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Coon skjøt to lærere og to medelever før han tok selvmord. Alle ofrene hans overlevde, og en av lærerne behandles fortsatt på sykehuset, men skal være i god form.

- Jeg kan ikke tro at han ville gjøre noe slikt, sier onkelen

Ville videre i livet
48-åringen forteller at nevøen hans hadde blitt mobbet hele livet, at han gledet seg over å nettopp ha begynt på SuccessTech, og at han så på dette som sin eneste mulighet til å komme seg videre i livet.

Han skal aldri ha hørt at Coon kom med trusler mot skolen eller på noen annen måte ga noen forvarsler om hva han planla.

Coon hadde mentale lidelser og tilbrakte tid på ungdomsanstalter. Han skal tidligere ha truet med å ta livet sitt.

Kan ha fått hjelp fra medelev
Skoleledelsen har fortsatt ingen svar på hvordan Coon greide å ta med seg to pistoler inn på skolens område som er overvåket av totalt 26 kameraer og bevæpnet vakthold.

Politiet går nå gjennom videoopptak fra onsdag, og etterforskningsleder Michael McGrath har foreslått at en klassekamerat kan ha sluppet Coon inn gjennom en bakdør.

To pistoler, en .22 og .38, en boks med ammunisjon og tre foldekniver er funnet på eller ved Coons kropp.

Våpnene er av eldre dato, og politiet har ikke lyktes i å spore dem foreløpig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.