RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(nycourts)

- Lo mens 20-åring blødde ihjel

Sist oppdatert:
Først jaget de fire ungdommene en student ut i veien, og da han ble påkjørt sto de og lo.

- De ringte ikke etter ambulanse. De ringte ikke etter hjelp. Isteden sto de på gata og lo, sa aktor Joel Seideman i retten fredag.

Ungdomsgjengen på fire jaget NYU-studenten Broderick John Hehman ut i gata, mens en bil kom kjørende.

- Skulle rane noen
13- og 15-åringene hadde som mål å rane noen på kvelden 1. april, ifølge New York Post. Da de så Hehman på vei ut av fra t-banen, gikk de til angrep. Etter at Heman kom seg løs fra grepet på den ene raneren, ble han jaget fra flere kanter av de andre. Dermed ble han tvunget til å løpe ut i veien for å slippe unna.

Plutselig kom en sølvfarget Mercedes kjørende, Hehman ble truffet i knehøyde, ble kastet opp i været, og landet blodig på asfalten. Der lå han, mens angriperne lo, mener aktoratet.

Hehman døde fire dager seinere fra de massive hodeskadene. En uke seinere ble ungdomsgjengen arrestert.

Til familiedomstol
Fredag fikk ungdomsguttene mer å smile av. Aktoratet lyktes ikke med å tiltalte dem som voksne, og saken deres ble flyttet til familiedomstolen på Manhattan.

Der risikerer de bare halvparten av straffen hvis de blir dømt for på særdeles grov måte å forårsake Hehmans død. De eldste av guttene risikerer likevel fem år bak murene for hendelsen, hvis de blir dømt etter tiltalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere