RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Lo mens hun drepte ekskjæresten

Byen Torrevieja ligge på den spanske middelhavskysten.
Byen Torrevieja ligge på den spanske middelhavskysten.
Sist oppdatert:
Svein Erik Gundersens norske ekskjæreste (56) har erkjent å ha drept ham i Torrevieja i Spania. En norsk kvinne (27) er medtiltalt.

Den spesielle rettssaken begynner i den spanske byen Elche i dag, skriver VG. Ekskjæresten har erkjent at hun drepte Gundersen i Torrevieja 31. januar 2001. Først sprayet hun ham med tåregass.

Satt på pute
Deretter la hun en pute over ansiktet hans. I en halvtime satte hun på puten som lå over ekskjærestens ansikt. Mens hun satt der sang og lo hun.

- Hun satt på puten oppå hodet hans i nærmere en halv time og sang viser mens han ble kvalt. Det var grusomt å se at hun drepte ham, sier øyenvitnet (27) til VG.

Følte seg truet
- Kvinnen som drepte Svein ringte meg og ba meg komme, og sa hun fryktet for sitt eget liv etter en krangel. Da jeg kom til leiligheten, gikk hun løs på ham med tåregass og en pute. Han forholdt seg helt rolig da drapet skjedde, sier 27-åringen til VG.

Kvinnen følte seg truet på livet av drapskvinnen og turte ikke å melde fra om drapet før en uke etter at det skjedde.

- Hun viste ingen tegn til anger da hun var hjemme hos meg etter drapet, og sa flere ganger at hun var glad for å bli kvitt ham, sier øyenvitnet til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere