RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Må selge huset

Sist oppdatert:
Kate og Gerry vil trolig måtte selge sitt eget hjem dersom de blir siktet.

Forrige søndag vendte Kate og Gerry McCann tilbake til sitt hjem i Rothley, etter mer enn fire måneder i det portugisiske ferieparadiset Praia da Luz.

Tydelig preget av selv å få status som mistenkt i forsvinningssaken, dro ekteparet med tvillingene Amelie og Sean (2) tilbake til England i håp om å få ro fra pressen. Men nå er det ikke sikkert at ekteparet kan bli boende i mursteinshuset i lang tid.

11 mill. på konto
Ifølge Sky News vil foreldrene trolig måtte selge huset i Rothley dersom de blir siktet i saken. Årsaken er at advokatutgiftene vil komme til å bli så høye at ekteparet ikke vil ha råd til å dekke dem uten å ta i bruk drastiske virkemidler.

Det er nå 135 dager siden Madeleine forsvant fra familiens ferieleilighet på Algarve-kysten. Hele 11 millioner kroner er samlet inn til Madeleines fond, men dette er ikke penger foreldrene kan bruke på å dekke egne advokatutgifter.

LES OGSÅ: Her er Maddie-sporene politiet la bort

Ifølge Madeleines tante er familiemedlemmer villig til å selge sine hjem for å dekke McCanns advokatutgifter.

- Det er mulig, ja. Slike ting skjer. Penger og eiendom er ikke så viktig som familie og kjærlighet, er det vel? Ikke for meg i alle fall, sier Gerrys søster, Philomena McCann, til BBC Radio.

Ingen bevis
En lokal dommer skal innen torsdag neste uke bestemme om bevisene holder for å sikte foreldrene Kate og Gerry McCann. Det er ventet at dommeren vil beordre Kate tilbake til Portugal innen kort tid for nye avhør.

Portugisisk politi tror moren drepte Madeleine ved et uhell med en overdose sovepiller, men så langt skal ikke politiet ha noen konkrete bevis.

McCann-familien ar måttet tåle knallharde beskyldninger den siste uka, men får også støtte fra ulike hold.

Lindy Chamberlain-Creighton - kvinnen som ble uskyldig dømt for å ha drept sin egen baby etter å ha fortalt politiet at den var blitt tatt av en villhund ute i bushen i Australia - går ut og gir sin fulle støtte til Kate og Gerry.

Chamberlain-Creighton frykter at ekteparet vil bli utsatt for et lignende justismord som henne selv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere