Gå til sidens hovedinnhold

- Maddie tatt på bestilling

Kate og Gerry McCann er overbevist om at kidnappingen var planlagt.

Gerry McCann har fortalt flere venner at han er overbevist om at personen som angivelig skal ha kidnappet Madeleine gjemte seg i ferieleiligheten i Praia da Luz mens han selv var der for å se til barna.

Ekteparet McCann tror at kidnapperen kom seg inn i leiligheten via den ulåste verandadøren, og forlot stedet med Madeleine gjennom soveromsvinduet.

Verken verandadøren eller baderomsvinduet er synlig fra tapasrestauranten der foreldrene satt og spiste sammen med venner.

Bestillingsverk
Videre skal foreldrene være overbevist om at kidnapperen har holdt utkikk med Madeleine i uken før forsvinningen. Madeleine forsvant den sjette feriedagen på Algarve-kysten. Foreldrene har fortalt venner at de tror det dreier seg om et bestillingsverk.

Kate og Gerry tror at kidnapperen befant seg i leiligheten mer enn én time før de innså at Madeleine var borte, skriver Evening Standard.

Les også: - Løgndetektor vil renvaske oss
Les også: Bombemann spurt om Madeleine

Grunnen til at Gerry mener at kidnapperen var i leiligheten samtidig som ham, er fordi døren inn til soverommet sto på gløtt. I ettertid har han kommet frem til at denne døren var lukket da han sjekket barna tidligere på kvelden.

- Døren var lukket
- Da Gerry gikk for å sjekke på Madeleine innså han at døren til soverommet var åpen. Gerry er fast bestemt på at kidnapperen var i rommet, sier en nær venn av familien til avisen.

- Da han gikk inn, så han at døren til soverommet sto på gløtt. Han tenkte: Det er merkelig fordi han hadde forlatt den lukket. Men alle barna lå og sov, så han gikk bare bort og lukket døren igjen og kom ut ved 21.10-tiden, sier en nær venn av familien.

Teorien er at kidnapperen gikk og gjemte seg enten på badet eller soverommet til foreldrene da han hørte Gerry komme inn i leiligheten.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene