RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- McCann-ekteparet lyver

Sist oppdatert:
De ansatte ved tapasrestauranten hevder at foreldrene til Madeleine aldri forlot middagsbordet for å se til barna.

Kate og Gerry McCann spiste middag på en tapasrestaurant den skjebnesvangre kvelden Madeleine forsvant. Ekteparet har i avhør forklart til politiet at de flere ganger forlot restauranten for å se til barna. Dette skal de ha gjort hver halve time.

Forlot aldri bordet
Men ansatte ved restauranten hevder at Kate og Gerry aldri forlot bordet for å se til barna. Ifølge en portugisisk avis har flere av de ansatte forklart at det var kun to av middagsgjestene, Russell O’Brien og Matthew Oldfield, som forlot middagsbordet 3. mai, skriver Daily Express.

Se pressekonferanse med Maddies foreldre direkte fra ca. klokken 11.30.

Politiet skal ifølge avisen ha mistanke om at middagsfølget til Kate og Gerry har løyet til politiet for å være alibi for foreldrene. Teorien til politiet er at Kate skal ha drept Madeleine ved et uhell og deretter skjult liket.

Deretter skal foreldrene og McCann-vennene ha kommet med kidnappingsteorien for å avspore politiet. Mer enn 25 dager senere skal Kate og Gerry angivelig ha flyttet på liket.

Besøkte ekteparet
De nye vitneforklaringene til de ansatte skjer samtidig som at et nytt vitne belyser saken med nye opplysninger. Søndag ble det kjent at David Payne, som også er tilknyttet middagsfølget til McCann-ekteparet, har opplyst i avhør at han besøkte McCann-ekteparets ferieleilighet ved 19-tiden samme kveld, og så med egne øyne at Madeleine ble lagt i sengen.

Tidligere har ikke politiet hatt noen vitneobservasjoner av Kate og Madeleine sammen siden kl. 13.21 samme dag.

McCann-ekteparet skal nå ha leid inn privatetterforskere for å lete etter datteren.

Les også: - McCann leier spesialsoldater

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere