*Nettavisen* Nyheter.

- Misfornøyd med politiet

Foto: (Foto: TV 2)

Familien til kidnappede Fabian Bengtsson i Sverige hyrer nå inn privatetterforskere for å løse gåten.

25.01.05 08:02

Over en uke er gått siden millionæren Fabian Bengtsson forlot sitt hjem i Göteborg for å kjøre til jobben. Timer etter fikk faren tekstmeldingen som fortalte at han var kidnappet. Siden da har politiet forsøkt å løse gåten rundt forsvinningen, men ennå er den 32 år gamle milliardærarvingen borte.

Nå leier familien inn privat hjelp.

- Vi vet at de får støtte og hjelp på annet hold. Det er personer som ikke er knyttet til politiets arbeid.

- En årsak er visst misnøye med hvordan vi har håndtert situasjonen, sier en politikilde til Expressen.

Uenigheter

En venn av familien bekreftet misnøyen som de opplever med politiet.

– De synes situasjonen er svært frustrerende. De oppfatter at politiet ikke har gjort noen ting og at de bare venter på at noen skal gi lyd fra seg, sier en venn av familien.

Ifølge politiet har det vært uenigheter rundt politiets arbeid. Blant annet var familien uenig i at politiet sendte ut pressemelding og etterlyste bilen til Fabian Bengtsson. På den måten ble mediene oppmerksomme på at noe var tilstøtt milliardærarvingen, og samtidig fikk kidnapperne vite at politiet var koblet inn i saken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV 4

Kontakt
Avisen kjenner ikke til hvem som hjelper familien, men avisen antyder at det kan dreie seg om for eksempel det internasjonale konsulentselskapet Control risk group i London.

Familien Bengtsson sto forrige uke fram i en privat video og ba kidnapperne gi lyd fra seg. Denne helgen skal familien og politiet ha forhandlet med kidnapperne, men dette har så langt ikke ført fram.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag