RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Musharraf sex-filmet dommere

Sist oppdatert:
Pakistans president Pervez Musharraf skal ha brukt skitne knep for å ha fått seg selv gjenvalgt.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Enkelte pakistanske høyesterettsdommere og deres barn, ble i all hemmelighet filmet i svært intime og private situasjoner med elskere og prostituerte i forbindelse med presidentvalget i Pakistan.

NA24 - din næringslivsavis

Det skriver TimesOnline.

Filmingen skal ha blitt gjort av etterretningspolitiet som et ledd i en skitten kampanje for å få president og forsvarssjef Pervez Musharraf gjenvalgt.

- Klar beskjed
Minst tre av elleve høyesterettsdommere fikk videoene tilsendt i september. Da skulle landets Høyesterett avgjøre om Musharraf var valgbar som president samtidig som han var forsvarssjef.

En video viser en av dommerne med sin unge elskerinne, mens en annen viser en dommerdatter ha sex med sin kjæreste. Familien til en kvinne som ble filmet med en av dommerne sier at de er helt knust etter at de fikk vite om videoen.

- Beskjeden var klar. Dømmer du feil, så vil videoene bli offentlige og hele din familie ødelagt, sier en britisk advokat, som ble fortalt om videoene av en pakistansk kollega.

Frykter for sitt politiske liv
Høyesterett kom så frem til at Musharraf kunne stille i valget, men erklærte samtidig at de ville komme tilbake til valgbarhetsspørsmålet senere.

Musharraf innførte militær unntakstilstand i Pakistan sist lørdag med begrunnelsen at det var nødvendig for å bekjempe islamistiske ekstremister. Grunnloven ble med dette satt til side.

Nå hevdes det at nettopp frykten for Høyesteretts avgjørelse om ikke å godkjenne ham som gjenvalgt president, er grunnen til at han har innført militær unntakstilstand.

TimesOnline viser til at det Ifølge vestlige diplomater skal ha vært Musharrafs egne sjefer i etterretningspolitiet som har fått ham til å ty til så depsperate metoder. Etterretningsledelsen skal ha overbevist Musharraf om at Høyesterett ikke ville komme til å godkjenne ham som gjenvalgt president. Men nettstedet tar forbehold om at dette kan være feil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere