RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nå blir jeg hørt

Sist oppdatert:
Norske Mari Olli reagerer med glede over utviklingen i Madeleine-saken.

Mandag møtte foreldrene til Madeleine McCann den marokkanske innenriksministeren Chakib Benmoussa Deres krav er at marokkanske myndigheter etterforsker opplysningene fra norske Mari Olli.

Etter et 20 minutters møte med McCann-foreldrene mandag, sa Benmoussa på en pressekonferanse at marokkanske myndigheter skal gjøre alt de kan for bekrefte eller avkrefte informasjonen fra Mari Olli.

Les også: - Vi gjør alt for å finne Madeleine

Det gleder Mari Olli. Hun var på ferie i Marokko og så en jente som hun mener er Madeleine McCann 9. mai i år.

- Det er kjempefint at de nå gjennomgår tipset mitt, sier Olli til Nettavisen.

- Sliten
Hun er sliten etter all oppmerksomheten hun har fått i tiden etter at hun angivelig observerte den fire år gamle jenta på en bensinstasjon i nærheten av Ibis Palmeraie Hotel i utkanten av Marrakech.

- Jeg føler at jeg nå blir hørt av politiet, sier hun.

Olli forteller at hun ikke har vært i noe formelt avhør etter at hun første gang fortalte om hendelsen på bensinstasjonen.

- Det har vært en misforståelse i portugisiske medier om at jeg er blitt avhørt, men det har vært vanskelig å få politiet til å høre på meg, sier Olli, som hele tiden har vært villig til å bistå politiet i etterforskningen.

- Det jeg er interessert i, er å samarbeide med politiet. Det er forferdelig at det er gått så lang tid uten at jeg er blitt avhørt, sier hun.

Les også: Politiet har ikke vært her

Portugal på tirsdag
Reisen til Marokko avslutter Kate og Gerry McCanns rundtur i håp om å kunne spore opp datteren. De har tidligere besøkt både Spania, Italia, Tyskland og Nederland i håp om at det skal føre til gjennombrudd i saken. Foreldrene til Madeleine reiser tilbake til Portugal tirsdag.

Den britiske konsulen i Marokko, Biddy Brett, utelukker ikke at det portugisiske politiet kan sitte på ytterligere informasjon om at Madeleine er eller har vært i Marokko.

- Så vidt jeg vet finnes det ikke noe konkret spor av Madeleine i Marokko, men jeg er ikke den som sitter med mest informasjonen om den samlede etterforskningen av saken, kommenterte Brett overfor Ap.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere