RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Nordmann siktet for gruppevoldtekt

Sist oppdatert:
Skal ha voldtatt en britisk kvinne sammen med en lokal innbygger.

En norsk statsborger skal være siktet for voldtekt av en britisk kvinne (30) i byen Rishikesh, melder det indiske nyhetsbyrået Press Trust of India.

- Gruppevoldtekt
Ifølge nyhetsbyrået skal nordmannen ha kommet til Rishikesh som turist. Han skal der ha gått sammen med en lokal innbygger og voldtatt den britiske kvinnen natt til 21. mars i år, skriver Mumbai Mirror.

Kvinnen skal selv ha forsøkt å anmelde voldtekten, men blitt avvist på det lokale politikontoret. Etter å ha tatt kontakt med den britiske ambassaden i New Delhi, ble derimot saken tatt opp av lokale politimyndigheter.

De har iverksatt etterforskning, og de to siktede har blitt avkrevd DNA-prøver. Disse er nå sendt til et labaratorium, og politiet avventer resultatene.

- Bor i Danmark
- Mannen er norsk statsborger, men er bosatt i Danmark. Dermed er det den danske ambassaden som håndterer denne saken, sier pressevakt Bjørn Johansen i Utenriksdepartementet til Nettavisen.

- Danmark yter konsulærbistand i denne saken, ettersom mannen er bosatt her i Danmark, sier vakthavende Kirsten Voillermet hos Udenrigsministeriet i Danmark til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere