- Nordmann siktet for gruppevoldtekt

Skal ha voldtatt en britisk kvinne sammen med en lokal innbygger.

03.04.10 16:52

En norsk statsborger skal være siktet for voldtekt av en britisk kvinne (30) i byen Rishikesh, melder det indiske nyhetsbyrået Press Trust of India.

- Gruppevoldtekt
Ifølge nyhetsbyrået skal nordmannen ha kommet til Rishikesh som turist. Han skal der ha gått sammen med en lokal innbygger og voldtatt den britiske kvinnen natt til 21. mars i år, skriver Mumbai Mirror.

Kvinnen skal selv ha forsøkt å anmelde voldtekten, men blitt avvist på det lokale politikontoret. Etter å ha tatt kontakt med den britiske ambassaden i New Delhi, ble derimot saken tatt opp av lokale politimyndigheter.

De har iverksatt etterforskning, og de to siktede har blitt avkrevd DNA-prøver. Disse er nå sendt til et labaratorium, og politiet avventer resultatene.

- Bor i Danmark
- Mannen er norsk statsborger, men er bosatt i Danmark. Dermed er det den danske ambassaden som håndterer denne saken, sier pressevakt Bjørn Johansen i Utenriksdepartementet til Nettavisen.

- Danmark yter konsulærbistand i denne saken, ettersom mannen er bosatt her i Danmark, sier vakthavende Kirsten Voillermet hos Udenrigsministeriet i Danmark til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Overgrep

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag