RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Offiser voldtok kona i ti år

Sist oppdatert:
Den svenske militærtoppen som ble voldssiktet tidligere denne uka, skal ifølge konas forklaring ha mishandlet og voldtatt henne i en årrekke.

Militærtoppen er siktet for mishandling og utallige seksuelle overgrep mot sin kone, skriver Aftonbladet.

- Han har voldtatt meg i en årrekke, har kona fortalt i avhør. Hun har videre fortalt at hun har holdt ut med ektemannens terrorisering, år etter år. Det var ikke kvinnen selv som anmeldte ektemannen, men en bekjent av henne. Politiet fikk anmeldelsen i månedsskiftet januar/februar.

Overgrepene skal ha pågått over ti år. Det dreier seg om fysisk og psykisk mishandling, samt et stort antall sexovergrep, sier avisens kilder, som har innsyn i etterforskningen.

Politiet arbeider nå med å sikre bevis som kan støtte kvinnens forklaring, og har blant annet avhørt en rekke personer i ekteparets omgangskrets. Paret har ligget i skilsmisseforhandlinger i noen måneder, og har ikke bodd sammen i den siste tiden.

Torsdag skal den siktede offiseren gjennom sitt første lange avhør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere