RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Pensjonister drept i sjalusidrama

Sist oppdatert:
Helvete brøt løs i den ellers så idylliske danske kolonihagen.

- Det er forferdelig. Her er det ellers så fredelig, så skjer noe så skrekkelig, sier en middelaldrende kvinne til danske BT.

Litt etter klokken 18.00 lørdag ble stillheten i kolonihagen Stuvehøjgaard ved Ballerup vest for København brutt av hagleskudd.

Kort tid etter kunne politiet bekrefte at tre personer lå døde og døende i hagen til hus 1008. En eldre mann hadde skutt en 62 år gammel kvinne og en eldre mann, før han hadde snudd skytevåpenet mot seg selv. To av personene var døde da politiet kom. Den tredje døde etter kort tid.

I følge politiet har motivet vært sjalusi.

- Sjalusi kan ha vært et motiv for udåden, sier vaktsjef Kim Svenningsen til avisen, melder danske Ekstra Bladet.

- De tre er ikke endelig identifisert, men vi mener å ha styr på hvem de er, sier visepolitikommisær Steen Ørskov Larsen til ekstrabladet.dk. Politiet avviser at skytingen har forbindelse med det organiserte kriminelle miljø som har skapt mye uro rundt København den siste tiden.

Ballerup by har cirka 47.000 innbyggere og ligger vel 25 minutter fra København sentrum, ifølge Wikipedia. Kolonihagen teller 220 hus som alle er under 50 kvadratmeter. Politiets teknikere jobbet natt til søndag i hagen der drapene skjedde.


Vis større kart

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere