RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS

- Please, please help us

Sist oppdatert:
David Beckham er den siste av fotballstjernene som kommer på banen for savnende Madeleine McCann (3).

Etter fredagens Real Madrid-trening leverte David Beckham en oppfordring til alle om å engasjere seg i arbeidet med å finne Madeleleine, melder Sky News.

Klar melding ut
- Hvis du har sett denne lille jenta, vær så snill å kontakte dine lokale myndigheter eller politi med all informasjon du har.»

- Please, please help us, ba fotballstjernen.

Madeleine McCann (3) var på ferie med foreldrene og tvillingsøsken (2) i badebyen Praia da Luz i Portugal da hun forsvant sporløst torsdag for åtte dager siden.

Beckham er den siste fotballsparkeren som engasjerer seg i Madeleine-saken.

Eieren av et skotsk helsespa, Stephen Winyard (57), kunngjorde fredag at han utlover en dusør på 12 millioner kroner til den som kan gi utsalgsgivende informasjon for å få Madeleine tilbake, skriver Sky News.

Politiet i Portugal bekreftet torsdag kveld at Madeleine McCanns familie har vært inne til nye avhør, men understreket at de ikke er mistenkte i saken. Den forsvunnede jenta fyller fire år på lørdag.

Flere fotballhelter er engasjert
Manuel Fernandes, fra klubben Everton og det portugisiske landslaget, har også levert en lignende appell.

Evertons kaptein, Phil Neville, har kringkastet en uttalelse via klubbens hjemmeside, der han uttrykker at klubben og dens fans håper og ber for Madeleines tilbakekomst.

I tillegg har Glasgow-klubben Celtic meddelt at deres kaptein, Neil Lennon vil holde en lignende appell som Beckham. Madeleiens far er fra Glasgow, og Celtics skal bære gule armbånd som en støtteerklæring under lørdagens kamp.

Manchester United og Portugal-sternen Cristiano Ronaldo har også vært i mediene med sin appell. Dessuten har Chelseas kaptein, John Terry og hans lagkamerat Paulo Ferreira har engasjert seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere