RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

- Politiker ville gi politiet oralsex

Sist oppdatert:
Den republikanske Florida-politikeren Bob Allen ante ikke at den sivilkledte mannen var politi.

Onsdag kveld ble den republikanske politikeren Bob Allen pågrepet i Florida, USA, etter å angivelig ha bedt om å få lov til å utføre oralsex på sivilkledt politimann mot 20 dollar i betaling.

- Det er ikke sant. Det hele var en misforståelse. Jeg kommer til å nekte straffskyld i retten, kommenterte Allen på en pressekonferanse, skriver CNN.

48 år gamle Allen er medlem av delstatsforsamlingen i Florida. Han var på kveldstur på en park i byen Titusville. Ifølge avisen Orlando Sentinel så politimannen at Allen gikk inn og ut av toalettet tre ganger på svær kort tid, noe han betraktet som mistenkelig.

Mistenkelige toalettbesøk
Politimannen nærmet seg og startet en samtale med den republikanske politikeren. Kort tid etter at politimannen låste seg inn på toalettet for å tisse banket Allen på døren. Allen skal ha bedt politimannen om oralsex mens han viftet med en 20-dollar seddel, skriver avisen.

Prostitusjon betraktes i delstaten Florida som en mindre alvorlig forbrytelse som straffes med opptil ett år i fengselet.

Det drøye tilbudet kan få en høy pris ikke bare for Allen, men også for det republikanske partiet. For Bob Allen er én av de seks personer i ledelsen for valgkampen i Florida til republikanske John McCain, som ønsker å bli president i USA.

- Ingen ting er sant
- Dette er en stygg og ubehagelig situasjon både for meg og familien min. Ingenting er sant og jeg kommer ikke til å erkjenne straffskyld, sa Allen til CNN.

Bob Allen har kone og barn. Han forlot politistasjonen i Titusville etter å ha betalt en bot på 500 dollar.

Hendelsen er det i Titusville er den andre som rammer det republikanske partiet i USA på noen få uker. I juni ble republikanske Thomas Ravenel, som også jobber i valgkomiteen til presidentkandidat Rudy Giulian, pågrepet og siktet for besittelse av kokain av en føderal domstol.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere