RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Prins Harry er forelsket

Sist oppdatert:
Britiske prins Harry skal ha fått seg sin første ordentlige kjæreste. Prinsens utkårede er sørafrikanske Chelsy Davy, som har feriert med ham i Argentina.

Det er britiske Mail On Sunday som skriver at prins Charles' yngste sønn har forelsket seg, ifølge danske B.T. Avisen har imidlertid ikke bilde av de to sammen. Prins Harry gjør nemlig alt for å unngå paparazzifotografer, og har hittil klart å holde kjæresten unna pressefolkenes kameralinser.

- De så veldig forelsket ut, og Harry innrømmet at Chelsy er hans første kjærlighet, sier en ansatt ved polosenteret El Remanso, like utenfor den argentinske hovedstaden Buenos Aires.

- Harry og Chelsy var like forelsket som alle andre. De kysset, holdt hverandre i hånden og var helt fortapt i hverandre, sier kilden.

20-årige prins Harry kom tilbake til Storbritannia like før helgen, etter at argentinske myndigheter hadde mottatt tips om at kriminelle miljøer planla å kidnappe prinsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere