*Nettavisen* Nyheter.

- Rose (4) funnet død i en koffert

Politiet mener de har funnet liket til Rose Pizem som har vært savnet siden juli.

11.09.08 20:20

- Dykkere fra det israelske politiet fant torsdag en koffert som inneholdt menneskedeler som de tror er den savnede fireåringen, opplyser talsmann for politiet, Mickey Rosenfeld, til CNN.

Kofferten ble dratt opp fra elven Yarkon i Tel Aviv i Israel torsdag. Bestefaren til den lille jenta, Roni Ron (45), tilsto overfor politiet for to uker siden at han hadde lagt liket hennes i en koffert og dumpet den i elven.

Politi skal i løpet av torsdagen gjennomføre DNA-tester for å identifisere liket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: REUTERS

Drept ved et uhell
Ron opplyste først til politiet at han drepte jenta ved et uhell mens han slo henne under et raseriutbrudd. Men han endret forklaring under et senere politiavhør.

- Jeg parkerte bilen ved fortauet. Jeg åpnet bagasjerommet, dro ut kofferten, og da jeg kom fram til elvebredden, kastet jeg den. Hun var ferdig. Jeg gjorde slutt på henne. Jeg så at vannet silte inn, og kofferten begynte sakte, men sikkert å synke, sa bestefaren under et politiavhør.

Moren arrestert
Moren til jenta, Marie-Charlotte Renault-Pizam (23), er arrestert og mistenkt for å ha vært delaktig, men hun nekter for å ha noe å gjøre med drapet.

Det var bestemoren til Rose som meldte henne savnet i juli i sommer. Da hadde ikke bestemoren sett henne på to måneder.

Bestefaren ble pågrepet i august. Faren til barnet bor i Frankrike

Annonsebilag