*Nettavisen* Nyheter.

- Så en pakke bli fraktet til sjøs

Foto: (Foto: Scanpix)

Det portugisiske politiet ignorerte en vitneobservasjon gjort dagen etter at Madeleine McCann forsvant.

Et britisk par forteller til Daily Mail at de så en mann frakte en pakke på vannskuter bare ni timer etter Madeleines forsvinning. Pakken ble avlevert på en båt ved kysten av Salema, som ligger i nærheten av hotellet familien McCann oppholdt seg på. Paret hadde vært på en svømmetur tidlig om morgenen og observasjonen ble gjort på en strand bare noen kilometer unna der Madeleine forsvant.

Bundet fast
Pakken skal ha vært rundt en meter lang og var bundet fast til fronten av vannskuteren. De britiske turistene så mannen på skuteren frakte pakken til en nærliggende båt.

Det britiske paret varslet betjeningen ved hotellet der Madeleine forsvant, men politiet viste aldri noe interesse for observasjonen. Dermed ble turistene aldri avhørt.

Mandag uttrykket McCann-familiens talsmann Clarence Mitchell misnøye over at politiet ikke hadde fulgt opp det han omtaler som en viktig ledetråd i saken.

Mistenkt
Foreldrene Kate og Gerry McCann er begge formelt mistenkt i forsvinningssaken. I tillegg er den britiske Robert Murat og hans tyske kjæreste formelt mistenkt i saken.

Madeleine McCann (4) forsvant sporløst fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Algarve 3. mai i fjor.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.