RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Satte fyr på jentene

Sist oppdatert:
Ian Huntley satte fyr på Holly Wells og Jessica Chapman etter at han hadde dumpet likene deres i en grøft, hevder aktor.

Huntley står tiltalt for drapet på de to tiåringene som i fjor sommer forsvant fra hjembyen Soham.

Da rettssaken fortsatte fredag, fikk juryen fredag vite at likene til Holly og Jessica ble forsøkt påtent etter at de var drept. Det fortalte påtalemyndigheten ved aktor Richard Latham, ifølge Sky News.

Trolig kvalt
Retten fikk også vite at Manchester United-trøyene begge tiåringene hadde på seg da de forsvant, var blitt kuttet i to. Tidligere er det blitt kjent at Huntleys hår ble funnet sammen med klærne i et skap på skolen der Huntley har vært vaktmester.

Det har vært umulig å fastslå dødsårsaken, fordi likene var råtne da de ble funnet. Det er ikke funnet tegn til knivstikk, skuddskader, gift eller store hodeskader. Aktor mener derfor at jentene trolig ble kvalt.

Nekter
Huntley nekter for å ha noe med drapet å gjøre, men bevisene aktoratet har lagt fram mot ham i løpet av rettssaken denne uken ser likevel ut til ubønnhørlig å knytte ham til drapet.

29 år gamle Huntley møtte ikke i retten fredag, angivelig fordi han ikke skal ha følt seg bra. Hans tidligere kjæreste Maxine Carr (26) står også tiltalt i saken, men ikke for drap. Hun er tiltalt for å ha avgitt falsk forklaring og å ha hjulpet en forbryter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere