RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Seriemorder blogget om drapsoffer

Sist oppdatert:
Australias mest ettersøkte seriemorder kan ha lagt ut detaljer om drapsofrene på en blogg.

En person som går under navnet Dr. Phibes har lagt ut flere detaljerte opplysninger om fem savnede og mest sannsynlig drepte kvinner på en blogg i den australske avisen The Australian.

Fem unge kvinner ble meldt savnet fra forstaden Claremont utenfor Perth i perioden 1988 til 1997. Politiets teori er at de er blitt drept av en og samme person, skriver Aftonbladet.

Lagt ut flere innlegg
Hittil er kun to av likene blitt funnet, og det australske politiet har lenge stått uten spor i saken. Men ifølge Debi Marshall, som nylig har skrevet en bok om saken, er det fullt mulig at den aktuelle seriemorderen har lagt ut flere innlegg på en krimblogg drevet av journalisten Gary Hughes.

Det var i oktober i fjor at den såkalte Dr. Phibes kommenterte Claremont-drapene for første gang.

- Jeg tror at Sarah Spiers ligger i vannet enten i Ankatel eller i nærheten av Wanneroo. Og Sarah McMahon er i nærheten av Mundaring Wier. Det er bare en følelse jeg har, skrev Dr. Phibes i bloggen.

- Møtte offeret
Dr. Phibes har vært aktiv på bloggen flere ganger hvor han har kommet med flere detaljerte opplysninger. I tillegg har han hevdet å ha møtt en av de savnede kvinnene like før hun forsvant.

- Dette er svært uhyggelig. Hvem enn denne bloggeren er, så har han mer enn bare en passiv interesse for emnet, og han erter oss med å sitte inne med informasjon om de tre ofrene, sier tidligere politimann Robin Napper i boken til Marshall.

Marshall hevder at hun har hatt kontakt med Dr Phibes via e-post. Men journalisten bak bloggen, Gary Hughes, har derimot ikke forsøkt å opprette noen form for kontakt med Dr Phibes.

- De som kommenterer i mine blogger er anonyme. Min blogg tiltrekker seg besøk fra ulike sider, både politifolk, utredere og kriminelle, skriver Gary Hughes i bloggen sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere