- Serverer sprit med vannpistol

AYIA NAPA (TV 2 Nettavisen): Alkoholen flyter på de såkalte sex-cruisene for ferierende ungdommer på Kypros. - De hadde vannpistoler med sprit som de sprutet rett inn i munnen vår.

27.06.04 17:37

Det forteller to svenske jenter som deltok på cruiset for en snau måned siden, ifølge Expressen. TV 2 Nettavisen var også vitne til at arrangørene slett ikke var gjerrige på spriten da vi var med på et cruise lørdag kveld.

Se bildene og les vår skildring av cruiset i TV 2 Nettavisen mandag.

Det oppfordres til å drikke på hele den fem timer lange turen. Noen drinker er inkludert i billettprisen, og den siste halvtimen av cruiset er det fri bar.

Mannskapet går rundt med spritfylte vanngeværer og spyler sprit inn i munnen på passasjerene.

Lørdag drakk folk til de nesten brakk seg, og TV 2 Nettavisen så ingen som takket nei.

- Det er ingen narkotika om bord, du ser jo selv at folk bare ruser seg på alkohol, sier en av mannskapet, som går under navnet «Snake» til TV 2 Nettavisen.

Fem norske gutter med
Forrige uke deltok ni norske ungdommer, fem gutter og tre jenter, på cruiset som har fått stor oppmerksomhet i hele Europa etter at en lokal-TV-stasjon viste bilder av avkledde, berusede ungdommer i seksuell omgang med hverandre.

TV 2 Nettavisen har snakket med de fem guttene, og det oppsiktsvekkende intervjuet med dem kan du lese mandag.

Politiet har også innledet etterforskning av sex-turene, men måtte lørdag løslate de tre som var pågrepet i saken. Lørdag kveld la derfor båten «Apa Queen» fra kai på nytt, men i går var sex-lekene tonet noe ned.

Håndjern
19 år gamle Filippa Weider forteller til Expressen at hun ble påsatt håndjern og tvunget til å kysse en ukjent mann for å slippe løs da hun var med på turen i mai.

Sex og fyll i Syden

TV 2 Nettavisen vil i en serie artikler rette søkelyset mot party-kulturen i Syden.

I lys av avsløringene fra sex-cruiset på Kypros, vil vi vise den usensurerte virkeligheten når norske ungdommer slår seg løs på den populære middelhavsøya.

Fyll, dop og sex er stikkord når ungdommen fester i Ayia Napa.

- Det var ikke bra, han var ikke akkurat verdens vakreste og jeg vegret meg, forteller hun til Expressen.

De svenske 19-åringene forteller også at en av lekene gikk ut på å gi guttene ereksjon på kortest mulig tid.

- Vi fikk bruke alle mulige knep og noen gikk mye lenge enn oss, sier de.

- Stort sett har folk det bare gøy her, men det hender at noen har sex og vi stopper dem ikke, sa en av mannskapet til TV 2 Nettavisen lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.