RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sex med barnepiken Guds vilje

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Sex med barnepiken var eneste medisin mot djevelen og demonene, mente pastor Helge Fossmo. Dermed tok hun over konas plass i dobbeltsengen.

Allerede våren 2001 begynte det seksuelle forholdet mellom pastor Helge Fossmo og hans barnepike, skriver Expressen. Etter dette beskriver barnepiken seg selv om pastorens slave i dagboken sin.

- Jeg har syndet så grovt at jeg ikke lenger har rett til å leve som et vanlig menneske, jeg skal være glad for at jeg får være Helge Fossmos slave, jeg har ikke rett til et eget liv, jeg er takknemlig for at Helge er en god herre, jeg må lære meg å adlyde Helge, og gjøre alt for å fortjene nåde, skriver barnepiken i dagboken.

Både pastoren og barnepiken var gifte da de innledet forholdet. Barnepiken har fortalt at hun adlød pastoren, og at samleiene ikke var noe hun gjorde av forelskelse. Etter en stund endret sexmøtene form, og ble ritualer.

«Strid med djevelen»
Det var etter at pastoren havnet på sykehus etter en ulykke og klaget over hodepine at han sa det var «begynnelsen til en strid med djevelen». Ifølge pastoren var sex det eneste som hjalp.

Han fortalte at det var Guds vilje at barnepiken skulle være tilgjengelig for ham. Barnepiken flyttet deretter inn i pastorens villa. Pastorens kone flyttet til et annet soverom og barnepiken tok hennes plass i dobbeltsengen.

Pastoren fortalte at sex med barnepiken hjalp ham å holde djevelen og demonene borte, og at han fikk kraft tilbake etter samleiene. Barnepiken synes det var rart, men stilte likevel opp på det.

Tiltale
Barnepiken har tilstått at det var hun som skjøt og drepte Helge Fossmos kone i januar i år, og at hun også skjøt naboen Daniel Linde. Politiet mener pastoren var bakmannen, og vil neste uke ta ut tiltale mot ham.

Pastoren vil bli tiltalt til medvirkning til drap og drapsforsøk, og også for drap på sin første kone.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere