*Nettavisen* Nyheter.

- Siktede drakk med Madde

Foto: (Politiet/Scanpix)

Den 35 år gamle drapsmistenkte mannen vanket på kjendissteder i Stockholm og skal ha vært på hils med prinsesse Madeleine.

17.09.03 15:38

- Han elsket å sitte for eksempel på Sturehofs uteservering og drikke champagne, og skåle med alle forbipasserende, sier en kilde til Expressen.

Samme in-steder
Ifølge avisens nettutgave vanket 35-åringen i samme kretser som kongebarna, og gikk på de samme in-stedene på Stureplan i Stockholm.

Men som en norsk Lillelord skal han ved siden av jetset-livet hatt mye kontakt med fotballpøbler og kriminelle.

Den pågrepne 35-åringen skal være et kjent fjes blant overklassen på Stureplan.

- Folk forstår ingenting. Visst var han sprø iblant, men ingen trodde han skulle være i stand til det han nå har gjort, sier en som skal stå det svenske kongehuset veldig nær, til Expressen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tok en drink
Samme person bekrefter også at 35-åringen kjente prinsesse Madeleine.

- Ja, han og prinsesse Madeleine kjente hverandre. De ringte ikke hverandre, men når de traff hverandre på byen hilste de og tok en drink av og til.

Flere vakter på in-stedene på Stureplan kjenner til mannen, men ingen kjente ham igjen på bildene fra overvåkingskameraene.

- Han var vanligvis svært trivelig, selv om han kunne bli litt ”stökig”. Han kunne føre seg, og pleide å vise andre hvordan man skulle skåle riktig etter etikette, forteller en ansatt på restauranten Kharma.

Felle
En som står kongebarna nær, skal ha brutt med 35-åringen for to år siden etter fire års vennskap.

- En dag kom han forbi med en ny grønn Saab 9-3. Han sa at han var blitt platedirektør og skulle til utlandet. Han ville jeg skulle ta hånd om bilen så den ikke sto på gaten.

14 dager senere hadde 35-åringen ikke dukket opp. Men det gjorde politiet. Bilen var stjålet og kongevennen ble anklaget. Han satte opp en felle, og arrangerte et møte med 35-åringen.

Da mannen dukket opp ved Dramaten, gjorde kongevennen tegn til politiet.

- De overmannet ham. Jeg traff ham et år senere, og da lot han som ingenting. Jeg tror ikke han forsto hva jeg hadde gjort, sier personen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.