RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sjokkert etter frikjennelsen

Sist oppdatert:
Mannens som stod tiltalt for å ha voldtatt to 17 år gamle jenter i et fangehull, ble frifunnet av juryen.

Kenneth Glenn Hinson (48) gråt etter at juryen hadde forkynt sin beslutning.

- Jeg synes dommen sier alt, sa Hinson til pressen da han forlot retten.

Hinson risikerte å få livstid dersom han hadde blitt funnet skyldig i anklagene. Aktoratet påstod at han 13. mars i fjor dro de 17 år gamle jentene fra deres soverom, og ned i et hull under et skur i hagen hans.

Ifølge tiltalen skal han så ha bundet og voldtatt jentene etter tur. Aktoratet hevdet at Hinson forventet at jentene ville dø av mangel på luft, ifølge CNN.

Men mandag fikk Hinson medhold i hans versjon om at jentene hadde frivillig sex med han, og at historien var diktet opp av jentene for at de skulle få tak i marihuana som han lagret i hullet.

De unge jentene var ikke i retten under domsavsigelsen. Mødrene og andre familiemedlemmer skal derimot ha grått og avvist å uttale seg etter dommen. Aktoratet uttrykte imidlertid sjokk etter avgjørelsen.

- Vi er sjokkert og overrasket. Vi mente Mr. Hinson var skyldig etter tiltalen. Vi mener fremdeles han er skyldig etter tiltalen, sa advokat General Henry McMaster, som var med på aktoratets side.

Hinson vil fremdeles være fengslet, da han ble innbrakt med våpen når han ble arrestert. Domfelte har ikke lov til å bære våpen.

Hinson har en dom fra 1991, da han skal ha voldtatt ei 12 år gammel jente.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere