*Nettavisen* Nyheter.

- Skal lemleste deg hvis du er utro

Det er ikke bare den politiske karrieren som står på spill for John Kerry. Senatoren kan få store problemer på hjemmefronten dersom det viser seg at han har vært utro.

14.02.04 17:43

Ifølge Aftonbladet skal kona Teresa Heinz, som han giftet seg med i 1995, en gang ha kommet med følgende advarsel til Kerry dersom hun skulle ta ham i utroskap:

- Jeg lemlester deg dersom du er utro. Jeg dreper deg ikke. Jeg lemlester deg.

Ung journalist
Senator Kerry, som leder kampen om å bli demokratenes presidentkandidat, kommenterte fredag de første ryktene om at han skal ha vært utro med den kvinnelige journalisten Alex Polier (27).

Overfor TV-kanalen MSNBC avfeide han ryktene som oppspinn.

- Vel, det er ingenting å rapportere om. Så det er ingenting å snakke om. Jeg er ikke bekymret for saken. Svaret er nei, sa Kerry med tilsynelatende knusende ro.

Kvinnehistorier
Det var skandalenettstedet Drudge Report som torsdag fremsatte ryktene om at Kerry skal ha vært utro mot kona Teresa Heinz.

Nå følger Chicago Sun Times opp med sladrehistorier om Kerrys kvinner. 60 år gamle Kerry ble ungkar i 1988, da hans første ekteskap sprakk. Etter skilsmissen skal Kerry ha levd som en playboy, og han skal ha hatt mange kvinner. Ryktene skal ha det til at skuespilleren Morgan Fairchild var en av dem.

HTML EMBED

Ifølge Chicago Sun Times skal Al Gore ha valgt Joe Lieberman som visepresidentkandidat i 2000 på grunn av kvinnehistoriene og utroskapsryktene rundt forhåndsfavoritten Kerry. Det skal også ha vært grunnen til at Gore støtter Howard Dean i årets valgkamp.

- En sleiping
Ifølge Drudge Report skal Kerry ha presset den unge journalisten Alex Polier til Kenya for at hun ikke skulle forkludre valgkampen.

Foreldrene til 27 år gamle Polier har lite pent å si om Kerry. Overfor The Sun omtaler pappa Terry og mamma Donna Kerry som en «sleiping». De hevder også at han var «ute etter henne».

Styrtrik
Den styrtrike ketsjuparvingen Teresa Heinz traff John Kerry for første gang i 1990. Året etter ble mannen hennes, den republikanske senatoren John Heinz, drept i en flystyrt.

Ved å trykke på kartet til høyre i artikkelen kan du se hvordan primærvalgene har gått så langt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.