RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skandinaver tatt i sexorgie

Sist oppdatert:
Rundt hundre mennesker, hovedsakelig unge turister fra Skandinavia og Storbritannia, ble tatt med buksene nede da politiet slo til mot et cruiseskip i Middelhavet nylig. Sjokkert politi beskriver det som en masseorgie.

- Disse scenene er ikke bare grove. De går langt forbi enhver tenkelig grense, sier politisjef Sortiris Haralambous på Kypros til den engelske avisen The Guardian.

Politiet på Kypros bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at de etterforsker saken. Hvorvidt det var noen nordmenn om bord, er foreløpig uvisst.

Bildene viser nakne ranglefanter som deltar i forskjellige former for sex. Noen opptrer med klær på, sjanglende på dekk. En journalist fra tv-selskapet som offentliggjorde bildene, sier at det er helt tydelig at alle er med på notene, selv om de er fullt påkledd.

Nettsted sprengt
Stillbilder fra aksjonen har lekket ut til en lokal tv-stasjon i Hellas. Disse har allerede gått over skjermen med sladd og er ifølge den britiske tabloidavisen The Sun blitt etterspurt over hele verden. Nettsiden til partybåten ble sprengt i flere timer etter at saken ble verdenskjent.

Det festes med liv og lyst om bord på «Fantasy», som disse bildene fra en tidligere tur viser.
Det festes med liv og lyst om bord på «Fantasy», som disse bildene fra en tidligere tur viser.

- Hjemmesiden til skipet ble overbelastet over natten og har ligget nede. Vi her heldige hvis vi får siden opp og går, sier lederen for www.discoverayianapa.com til TV 2 Nettavisen. Deres firma har ansvaret for «Fantasy» sine nettsider og har opplevd en enorm trafikk etter at historien ble kjent over hele verden.

- Jeg vet ikke om det foregikk noen orgie om bord på sist tur. Da jeg reiste med «Fantasy» 5. juni, var det ikke noe slikt. Jeg tror mest dette er en medieskapt historie, sier weblederen som ikke ønsker navnet sitt på trykk.

- Men folk gjør mange rare ting når de er til sjøs, sier han til slutt.

Ubeskrivelig
Men skal vi tro politiets uttalelser til en av de mest seriøse avisene i Storbritannia, The Guardian, er hendelsen reel.

- Vi snakker om mellom femti og hundre mennesker som er involvert i handlinger som er totalt usedelige. Det er vanskelig å beskrive, sier politisjefen.

Ifølge politisjefen er alle veldig unge, under 30 år. Han mener de ser ut som turister fra Storbritannia og Skandinavia. Han antar at skipet, som kan ta 200 passasjerer, la fra kai fra et feriested på Ayia Napa.

Uvisst om nordmenn
Aya Napa er kjent for høy fest-faktor. Mange nordmenn reise hit på ferie. Men om det var nordmenn blant de sex-hungrige passasjerene, er foreløpig uvisst. Den norske Interpol-avdelingen sier til TV 2 Nettavisen at de ikke har hørt noe om hendelsen foreløpig.

- Dersom noen nordmenn blir arrestert, regner vi med at vi får beskjed, sier leder for Interpol-avsnittet ved Kripos, Helge Tangen, til TV 2 Nettavisen.

Skipet lå i internasjonalt farvann da kypriotisk politi slo til. Dersom noen av passasjerene skal pågripes, må politiet innhente arrestordre fra Interpol.

Partybåt
Etter det TV 2 Nettavisen har fått opplyst, har skipet «Fantasy» de siste fem årene gått ukentlige turer fra Ayia Napa på Kypros. Det fylles opp med feststemte ungdommer på kvelden som under en fem timers seiltur ut i de små timer.

Bildene fra nettstedet www.discoverayianapa.com er tatt om bord på «Fantasy» 5. juni i år.
Bildene fra nettstedet www.discoverayianapa.com er tatt om bord på «Fantasy» 5. juni i år.

Her er drikke, dans og stripping viktige innslag. Ifølge kilder TV 2 Nettavisen har vært i kontakt med, er narkotika et vanlig innslag om bord.

Orgie for 350 kr
Onsdag kveld ble kapteinen på skipet avhørt av politiet, som mistenker at party-dopet ecstasy var en integrert del av orgien.

Etter det TV 2 Nettavisen kjenner til, skal skipet ha bestilt inn over 100 kasser med vannflasker før seilasen.

Kapteinen tok rundt 350 kroner for en natt om bord i skipet, inkludert mat.

Reaksjonene fra kypriotene har ikke uteblitt. Folk er rystet og øyas turistminister mener hendelsen kan ha ødelagt Kypros’ gode image, ifølge den lokale tv-stasjonen.

- Ingen flytende orgie
En talsmann for rederiet som selger billetter til partyskipet «Fantasy», sier til The Sun at de mener det er urettferdig at de får skylden for at folk har sex om bord på skipet.

- Vi er ingen flytende orgie. Hvis jenter vil vise frem puppene sine og kline med guttene, så kan de gjøre det. Men dette er ikke usedelig, sier han til avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere