RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skjuler drapet på min datter

Sist oppdatert:
Britisk nibarnsmor mener indisk politi dekker over drapet på datterens for å redde turistindustrien.

15 år gamle Scarlet Keeling fra Storbritannia ble funnet død på en strand i indiske Goa 19. februar. Hun var delvis avkledt, og politiet mener hun tok seg en svømmetur i fylla og deretter druknet.

- Ble drept
Moren, Fiona MacKeown, tror imidlertid at datteren ble drept, og mener politiet dekker over drapet for å spare Goas turistnæring.

- Det var neglemerker på skulderen hennes. Dessuten hadde hun store blåmerker i panna, ved øyet og på kinnet. Det er ingen tvil om at hun ble drept, sier moren til Daily Mail.

Lot datteren bli
Sammen med sju av sine barn, hadde Fiona MacKeown valgt å legge drømmeferien til det populære turiststedet Anjuna i Goa. Etter en stund ville familien reise videre i India, men 15 år gamle Scarlet tryglet om å få bli i Anjuna. Hun hadde møtt turistguiden Juilo og ville tilbringe resten av ferien der, noe moren godtok.

- Var moden
MacKeown har fått mye kritikk for å ha latt datteren sin bli alene igjen i Anjuna.

- Hun var ikke alene. Hun var med Julio, og han var som familie. Hun var tre måneder fra å fylle 16, og i England anses det som ganske modent, forsvarer moren seg til avisen.

Flere drap
Det var Julio som ringte for å fortelle at datteren var død. Han var på jobb da datteren forsvant. Scarlet ble sist sett i live utenfor en strandkafé klokka 04 natten før hun ble funnet. Hun skal da ha vært sammen med en venninne.

Flere britiske statsborgere blir drept i Goa hvert år, og lokale politikere ber nå turister om å ta mer ansvar for sin egen sikkerhet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere