RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Små sjanser for å finne dem i live

Foto: POLICE CANTONALE VAUDOISE (Afp)
Sist oppdatert:
Tvillingsøstrene (6) forsvant sporløst da pappaen tok sitt eget liv.

Alessia og Livia Schepp ble hentet av faren i morens hjem i Lausanne i Sveits på fredag for halvannen uke siden.

Det har ikke vært noe spor av jentene etter at faren angivelig begikk selvmord ved å kaste seg foran et tog i Italia forrige torsdag.

Etterlyst i tre land
Nå er tvillingsøstrene etterlyst av Interpol i tre europeiske land, melder Sky News.

Politimyndighetene i Frankrike, Sveits og Tyskland har utvidet søket på jentene og gjennomsøker landlige områder, innsjøer og brønner.

I Sveits har politiet iverksatt søk i privatboliger, båter og i vannområder rundt Genèvesjøen. Politiet har også tatt i bruk undervannskameraer i søket på jentene.

Politiet tror faren tok tvillingsøstrene med til Marseille hvor han gjorde et større kontantuttak i en minibank. Politiet vet at faren kjøpte tre ferjebilletter til Korsika, men det er uklart om jentene ble med på ferjen.

- Små sjanser for at de er i live
Ifølge italienske nyhetsbyråer var faren svært depressiv. Han hadde nylig blitt separert fra kona, og skal ifølge ubekreftede meldinger ha sendt et brev til henne fra Marseille.

I brevet skal han angivelig ha skrevet at han ikke klarte å fortsette livet uten henne. Etterforskerne sier at sjansen for å finne jentene i live minker for hver dag som går, ifølge Sky News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere