RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix (montasje)

- Strippet for Silvio i nonnekostyme

Sist oppdatert:
Berlusconi skal ha hatt prostituerte «nonner» på sine Bunga bunga-fester.

Det har gått et halvt år siden den omstridte milliardæren Silvio Berlusconi måtte innse tapet og gå av som landets statsminister.

Men fortsatt er Berlusconi i vinden i det katolske Italia. Den tidligere statsministeren er for tiden hovedpersonen i en rettssak som omhandler hans omgang med prostituerte.

I retten på mandag var det et vitne som fortalte at Berlusconi hadde strippere i nonnekostymer som underholdte på hans famøse Bunga bunga-fester i Milano, skriver The Independent.

Den marokkanske modellen Imane Fadil fortalte retten at første gang hun deltok på Berlusconis fester, ga han henne 2000 euro og sa: «Ikke vær fornærmet».

- Fikk betalt for å ha sex
Videre hevder hun at to kvinner i nonnekostymer sto og strippet foran den 75 år gamle mediemogulen.

En av kvinnene skal være Nicole Minetti, som nå er en regional rådgiver i Milano for Berlusconis politiske parti, Folkets frihetsparti (PDL).

Videre hevder Fadil at Minetti og den andre kvinnen ble værende igjen i Berlusconis villa over natten, og fikk betalt for å ha sex med den tidligere statsministeren.

Berlusconi er tiltalt for å ha hatt sex med en mindreårig prostituert. Karima El Mahroug, også kalt Ruby, var bare 17 år gammel da Berlusconi angivelig skal ha betalt henne stor pengesummer i bytte mot sex. Han skal også ha hindret en politietterforskning da Ruby ble arrestert for tyveri.

Berlusconi risikerer tre års fengselsstraff for å ha kjøpt sex av en mindreårig prostituert, samt en forvaringsstraff for å ha misbrukt sitt embete.

Korrupsjonsanklager
Berlusconi var også tiltalt for korrupsjon i en annen sak, men rettssaken ble avvist i februar fordi saken er foreldet.

Han var tiltalt for å ha betalt den britiske advokaten David Mills 3,5 millioner kroner for at sistnevnte skulle avgi falsk vitnemål i flere rettssaker mot Berlusconi på 90-tallet.

Italiensk påtalemyndighet ville at Berlusconi skulle idømmes fem års fengsel for den angivelige bestikkelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere