RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Illustrasjonsbilde: Shutterstock

- Tente på konas millionbolig

Sist oppdatert:
Skilsmisser er ofte skitne, men sjeldent går det så ille.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

I en britisk rettssak har det kommet frem at den britiske bygningsarbeideren Gary Hooley like gjerne satte konens hus verdt 350.000 pund, nesten fire millioner kroner, i lys lue da han var beruset. Årsaken var at han ikke ønsket at det skulle tilfalle henne i skilsmisseoppgjøret, ifølge Daily Mail.

NA24 - din næringslivsavis

Ekteparets fire måneders korte ekteskap tok en ny vending da mannen angivelig satte fyr på huset som de sammen bodde i. Kvelden brannen brøt ut forsvant han fra en fest de var sammen på med beskjed om at han skulle ta henne murstein for murstein.

Eide ikke boligen
Brannen førte til at det nyrenoverte hjemmet og mesteparten av parets eiendeler gikk opp i røyk.

- Det kan være at han innså at ekteskapet var over og at han ønsket å ødelegge huset, sier påtalemyndigheten, ifølge Daily Mail.

En ting er at mannen satte fyr på huset, men det verste var at boligen ikke engang var hans egen, men konens.

Hun hadde fått boligen fra et tidligere ekteskap, det sto i hennes navn, hun betalte forsikringen og betalte lånekostnadene.

- Han gjorde det
Gary som selv benekter at han satte fyr på huset ble arrestert av politiet sovende i forsetet på bilen sin i nærheten av det påtente huset.

Kona er helt overbevist om at det er eksmannen som står bak udåden ettersom han tidligere hadde truet med å slå huset ned murstein for murstein.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere