- To fly krasjet i lufta

Foto: (Foto: www.1881.no)

Fire personer omkom.

11.02.09 20:20

De to flyene skal ha krasjet i luften over naturreservat Kenfig, i nærheten av Cornelly i Wales like før klokken 10, norsk tid, melder Sky News.

Har du tips om saken? Send SMS eller MMS til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

Onsdag kveld melder BBC at fire personer har omkommet i ulykken.

Politi på stedet sier det er snakk om to småfly og vrakdeler er allerede funnet i sanddynene utenfor badebyen Porthcawl sør i Wales.

To omkommet
- Politi er på stedet og det pågår nå undersøkelser for å få etablert hva som har skjedd. Ingen ytterligere informasjon er tilgjengelig på dette tidspunkt, sier en talsmann for politiet.

Ifølge BBC Radio Wales, går ubekreftede meldinger ut på at to personer er omkommet.

En talsmann fra redningstjenesten i Wales bekrefter at det har vært «en stor hendelse i Porthcawl området». Det antas å være en kollisjon i luftrommet.

Flere vitner har allerede rapportert om at de to flyene kolliderte i luften.

Øyenvitne
- Jeg så på dem i noen minutter, og så plutselig traff det ene flyet det andre. Jeg kunne ikke tro det jeg så. Det var ikke noen eksplosjon med en gang, men så kom det. Så styrtet bare flyene rett ned, sier øyenvitne Reena Callingham til BBC.

- Jeg kunne ikke snakke, men jeg ringte politiet. Hjertet mitt slår fremdeles hardt, for det var et stort sjokk. Du kan se røyk nå, men jeg vet ikke nøyaktig hvor flyene ligger, sier Callingham.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.