- Tok betalt for voldtekt og drap

Christa W. i rettssalen mandag 20. september.

Christa W. i rettssalen mandag 20. september. Foto: Kai Pfaffenbach (REUTERS)

Politiet mener bartender Christa W. tok betalt for å la kunder voldta og til slutt drepe en fem år gammel gutt.

20.09.04 21:42

I alt 13 personer står tiltalt i rettssaken, som startet i den tyske byen Saarbrücken mandag.

Den kvinnelige bareieren, identifisert som Christa W. (51), er mistenkt for å ha tatt cirka 85 kroner fra hver kunde som ønsket å forgripe seg på barnet. Hun skal også ha filmet overgrepene.

Liket av gutten er aldri funnet, og etterforskere er fortsatt usikre på nøyaktig når og hvordan den lille gutten døde. De antar imidlertid at han døde samme dag som han ble lokket inn i baren. Enkelte av de tiltalte innrømmet for noen måneder siden at de voldtok og drepte gutten, ifølge kilder ved domstolen.

Fire menn og en annen kvinne er tiltalt for overgrepene og drapet, mens sju andre er tiltalt for medvirkning. Alle er i 40- og 50-årsalderen, og sju av dem har tidligere vært tiltalt for overgrep mot to andre barn. Rettssaken ble innledet ved en domstol i Saarbrücken mandag.

En 49-årig mann var i oktober i fjor den første som ble dømt for å ha begått overgrep mot den fem år gamle gutten. Mannen, som er utviklingshemmet og alkoholisert, ble plassert i en psykiatrisk institusjon etter domfellelsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.