RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Var et voldelig barn

Sist oppdatert:
Massemorderen Cho Seung-Hui hadde en voldelig adferd allerede som barn.

Slektinger av Cho Seung-Hui (23) har fortalt til The Washington Post at Cho viste voldelig tendenser allerede som barn.

- Han slo sin søster med sjokkerende kraft, forteller en slekting til avisen.

Moren til Cho skal likevel ikke ha ønsket å sende Cho til behandling fordi han klarte seg så bra på skolen, ifølge avisen.

- Fortjente å dø
Fredag utstedte den nærmeste familien til Cho en pressemelding hvor de beklaget Chos grusomme handlinger. I tillegg ønsket de å vise sin støtte overfor venner og familie til de drepte. Tidligere i uken tok bestefaren til Cho et kraftig oppgjør med barnebarnet i en britisk avis.

- Han fortjente å dø. Det er bedre å ikke ha et slikt barn i familien, sa han.

Kjøpte pistolmagasin på eBay
Cho drepte 32 studenter og ansatte ved Virginia Tech-universitetet og tok til slutt sitt eget liv forrige mandag. Cho fikk kjøpt våpnene som ble brukt i massakren på en lokal våpenbutikk. I tillegg skal han ha kjøpt pistolmagasiner på nettstedet eBay, melder nyhetsbyrået AP.

- Det er tydelig at han har kjøpt de tomme magasinene. De er akkurat de samme magasinene som man kan få kjøpt i en hvilken som helst sportsbutikk i landet, sier talsmann for eBay, Hani Durzy.

Les øyenvitneskildringene fra massakren.

Helsemyndigheter i Virginia opplyste søndag at obduksjonsrapporten viser at Cho døde som en følge av et pistolskudd mot tinningen. Det er ingenting som tyder på at Cho var i fysisk nærkontakt med noen under massakren.

Helsemyndighetene jobber nå med å undersøke om Cho kan ha vært påvirket av narkotiske stoffer under blodbadet. Men testresultatet av dette vil ikke foreligge før om seks til åtte uker.

Avfyrte 225 skudd
Ifølge politikilder skal Cho ha avfyrt opp mot 225 skudd i løpet av den korte tiden massakren varte, melder CNN. De fleste av ofrene skal ha blitt skutt tre ganger. Flere av de døde ble skutt i hodet.

- Alle kroppene til ofrene i Virginia Tech-massakren er nå overlevert til deres familier fra og med fredag morgen, inkludert kroppen til Cho, sier en talsperson for helsemyndighetene i Virginia til CNN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere