- Vet ikke hva jeg skal si til barna

Foto: AP Photo/Dave Sherman

Han ventet på søsteren som skulle komme med Flight 3407.

13.02.09 11:18

44 passasjerer og fire besetningsmedlemmer ble drept da flyet fra Continental Airlines styrtet nær Buffalo i staten New York sent torsdag lokal tid. I tillegg omkom en person på bakken i huset der flyet styrtet. To personer i huset ble lettere skadd og ble brakt til sykehus.

Les saken: Passasjerfly styrtet i New York

- Hørte om styrten på radio
Sjokkerte og fortvilte pårørende strømmet til informasjonssenteret myndighetene opprettet. En av dem var Chris Kausmer, rapporterer CNN . Han hørte om et flykrasj på radioen og visste at søsteren på 24 år var på vei med fly fra Newark i New Jersey.

- Jeg frykter det verste, fortalte han til tv-reporterne før han hadde fått informasjonen om at alle om bord på Flight 3407 var omkommet.

- Jeg hørte på radioen at det hadde vært en flystyrt, og jeg kjørte ned hit. Søsteren min er på det flyet. Nå tenker jeg på foreldrene våre som er på ferie i Florida og hvordan jeg skal fortelle det til barna mine, sier han.

HTML EMBED

Krasjet like før landing
Det var flight 3407 fra Continental Airlines, et Dash 8-400-fly som opereres av Colgan Air, som styrtet.

Flyet styrtet i et boligområde bare 10 kilometer fra Buffalo Niagara International Airport, der det skulle lande. Flyet skulle etter planen lande klokka 22.25 lokal tid, og styrtet klokka 22.20.

Mistet radiokontakt
Et opptak av kommunikasjonen mellom kontrolltårnet og pilotene om bord forteller at flyet fikk klarsignal til ankomst og at det ikke var noe tegn til dramaet i minuttene før styrten. Så meldte kontrolltårnet at de hadde mistet radiokontakt med flyet. Det ble spurt om andre kunne se flyet. Ingen svarte. Flygelederen meldte deretter at et fly kunne ha styrtet, skriver CNN.

Her ser du en video som er lagt ut fra Youtube:

HTML EMBED

1569

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.