RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

- Vi finner Madeleine

Sist oppdatert:
Sjefen for det spanske detektivbyrået som er hyret inn av McCanns er sikker på å finne Madeleine før kontrakten går ut.

Francisco Marco er sjef for Metodo 3, detektivbyrået i Barcelona som har en kontrakt med ekteparet McCann. Han tror Madeleine ble bortført fra familiens ferieleilighet i Algarve i Portugal.

Madeleine McCann forsvant fra en familieferie i Praia da Luz i mai i år.

- Vi har en halvårskontrakt med ekteparet. Vi har allerede brukt seks uker. Jeg finner henne før tiden går ut, sier Marco til Daily Mail.

Portugisisk politi mistenker Kate og Gerry McCann selv for å stå bak datterens forsvinning. Marco sier han er overbevist om at det portugisiske politiet tar feil.

- Våre ansatte intervjuet paret i to timer. Det er nok tid til at vi ville skjønt hvis de prøvde å lure oss, sier han til en spansk avis. - Mine spesialister forsikrer meg om at McCann-paret ikke skjuler noe.

Metodo 3 har vært virksomme i 23 år, og Marco sier han ikke ville risikert firmaets rykte hvis han ikke var sikker på at de hadde en god sjanse til å finne Madeleine.

- For meg er dette en spesiell sak, sier Marco. Han forteller at hans to egne barn bønnfaller ham om å finne Madeleine, og at kona er overbærende med all tiden han bruker på etterforskningen.

40 ansatte i Metodo 3 er på saken, og firmaet tar bare en symbolsk betaling.

Marco tror Madeleine ble bortført til Marokko. Firmaet har foreløpig distribuert bilder av Madeleine i Nord-Marokko med nummeret til en tipstelefon. Etterforskerne jobber også systematisk med en oversikt over 15 kjente sexovergripere som forlot Portugal kort tid etter 3. mai, da Madeleine forsvant.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere