RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi gjorde en tabbe

Sist oppdatert:
Foreldrene til den forsvunne Madeleine kommer med en ærlig innrømmelse.

- Vi gjorde en tabbe, men vi betaler dyrere for den enn noen kan forestille seg, sier Gerry McCann.

Kate og Gerry McCann valgte å spise middag sammen med ferievenner i Praia da Luz i Portugal fremfor å være på hotellet sammen med sine tre barn. Det kostet dem dyrt. Det er snart ett år siden Madeleine forsvant sporløst fra hotellrommet, og ekteparet angrer bittert.

Forsvarlig
Gerry forteller i et intervju med BBC at på det daværende tidspunktet så mente de det var forsvarlig å etterlate de tre barna alene på et ulåst hotellrom i et fremmed land.

- I ettertid har det vist seg at vi gjorde en tabbe, og vi vil aldri igjen forlate ungene våre alene, sier han.

Gerry McCann har ennå ikke gitt opp håpet om at Madeleine fortsatt er i live. Men han frykter at det portugisiske politiet har sluttet å lete etter datteren, skriver Daily Mail.

- En ting er i hvert fall sikkert. Jeg har aldri sett noe som tyder på at hun er død. Og jeg er sikker på at vi hadde hørt noe for lenge siden hvis det fantes noe bevis, sier han i et intervju med BBC radio.

Fem år i fengsel
Ekteparet er formelt mistenkt i forsvinningssaken til datteren. I tillegg er det flere røster i det portugisiske politiet som mener at ekteparet bør bli siktet for barneforsømmelse. Dette har en strafferamme på fem år i fengsel.

- De har ikke noe mer informasjon nå enn det de hadde 4. mai. Så hvorfor snakker vi om en slik siktelse nå, undrer faren.

McCann-ekteparet har ikke hatt direkte kontakt med det portugisiske politiet etter at de forlot Portugal i september i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere