*Nettavisen* Nyheter.

- Vi nekter å reise

Kate McCann går til motangrep og nekter å la seg bli presset ut av Portugal.

10.08.07 21:13

Denne uken ble McCann-familien bedt om å forlate Praia da Luz i Algarve fordi de gir byen et dårlig rykte, i tillegg til at feriestedet lider store økonomiske tap på grunn av ekteparets tilstedeværelse.

Nekter å bli presset
Det er advokaten til den eneste mistenkte i saken som hevder at dette er befolkningens ønske. Men Kate McCann, moren til den bortførte Madeleine, insisterer på at hun og ektemannen ikke vil la seg bli presset til å forlate Portugal, skriver Daily Mail.

- Vi nekter å reise eller å bli tvunget ut. Jeg er ikke klar for å bli herset med, eller å bli presset til å gjøre noe jeg selv ikke vil, sier Kate McCann.

McCann-familien har den siste tiden blitt utsatt for store påkjenninger etter at den portugisiske pressen har kommet med beskyldninger om at ekteparet er delaktig i drapet på Madeleine. Dette skjedde etter at det ble oppdaget blodspor i leiligheten hvor Madeleine ble bortført 3. mai.

Tråkket over en grense
- Vi er i stand til å takle en del og vi har fortsatt mye styrke, men disse spekulasjonene og handlingene til den portugisiske pressen har vært sårende, påtrengende og respektløs overfor våre andre to barn. Her ar pressen tråkket over en akseptabel grense, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.