RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi voldtar irakerne

(EPA)
En britisk folkevalgt skaper storm etter å ha kalt opprørerne i Irak «martyrer».

George Galloway, som er medlem av Underhuset for enmannspartiet Respect, har helt siden starten vært en høylytt motstander av krigen i Irak. Etter sine ferskeste uttalelser beskyldes han for å sette de britiske troppenes liv i fare.

Det er i forbindelse med en reise til Midtøsten at Galloway nå har uttalt seg om de «stakkars irakerne», og kalt opprørerne i landet «martyrer», skriver BBC.

- Voldtar deres døtre
- To av deres vakre døtre er i hendene på utlendinger – Jerusalem og Bagdad. Utlendingene gjør med døtrene deres som de vil. Døtrene skriker om hjelp, og den arabiske verden er stille. Og noen av dem deltar i voldtekten av disse to vakre arabiske døtre, uttaler paramentsmedlemmet til syrisk fjernsyn.

Nasjonalforsamlingsrepresentant for Labour, Eric Joyce, sier til BBC at uttalelsene setter britiske tropper i fare, men at Galloway tross alt har liten innflytelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere