- Victoria og Daniel blir samboere

Venner av den svenske kronprinsessen sier hun planlegger å gjøre som kronprins Haakon i sin tid gjorde: bli samboer. Victoria (26) har vært sammen med kjæresten Daniel Westling (30) i over to år.

22.03.04 11:56

Kronprinsessen skal flere ganger ha tilbrakt helgen sammen med kjæresten i han leilighet som ligger på Östermalm, et av Stockholm dyreste boligområder.

- De lever mer og mer sammen som et vanlig par. De trives enormt bra sammen. Daniel er en topp fyr og godt likt i hele vennegjengen, sier en av Victorias venner til Aftonbladet.

Paret skal allerede ha diskutert forlovelse med kongeparet. Nå vurderer de også muligheten for å bli samboere, slik kronprins Haakon og daværende Mette-Marit Tjessem Høiby i sin tid valgte å gjøre.

- Det har vært diskutert. Victoria og Daniel tilbringer nesten all fritiden sammen, og jeg vet at de har snakket om at Victoria kanskje skal bo mer hos Daniel, sier en anonym kilde til avisen.

Søndag innviet kronprinsessen en ny passasjerferje som bærer hennes navn i Stockholm. Deretter dro hun til Master Training, treningssenteret som Daniel Westling driver. Etter at treningen var over, dro de to på shoppingrunde i Stockholm, eskortert av to Säpo-vakter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag