*Nettavisen* Nyheter.

– Avgjørende funnet i Lisa-søket var klær

AVGJØRENDE FUNN: Personer fra gruppen Missing People skal ha gjort et avgjørende klesfunn etter savnede Lisa Holm i Sverige. Da politiet skjønte hvor viktig funnet kunne være handlet de resolutt. Dette bildet er fra en annen anledning. Foto: Foto: ERIK ABEL/TT NTB scanpix/politiet

Kinnekulle (NTB): En kilde i det svenske politiet sier det avgjørende funnet i søket etter den drepte 17 år gamle Lisa Holm var ett eller flere klesplagg.

15.06.15 22:37

Funnet ble gjort av folk fra gruppen Missing People, som har fått klar beskjed fra politiet om å ikke snakke om hva de fant, skriver Aftonbladet.

– Man kunne se at funnet var koblet til jenta, sier Kenneth Söderlund i organisasjonen, men sier han ikke kan si om det faktisk var snakk om klær. Heller ikke politiet har så langt villet si hva som ble funnet fredag kveld, men nå har altså en ikke navngitt kilde i politiet røpet denne detaljen overfor avisen.

Les også:Vet ikke når Lisa døde

Les også:Brødre mistenkt for Lisa-drap

Les også:Leter etter Lisa i låve

Fakta

Lisa Holm-saken

Mens Missing Peoples folk ventet på politiet, ble de oppmerksomme på tre personer som oppførte seg merkelig. Det fikk politiet til å reagere raskt, og de satte kursen rett for de tre personene, i stedet for å komme til funnstedet. Det førte til at de tre som nå er siktet i saken, to menn og en kvinne, ble tatt inn til avhør.

Politiet fikk kontroll på dem i et hus rundt 300 meter fra kafeen der Holm og jobbet og der hun sist ble sett i live. Jenta ble funnet død noen timer senere, og de to mennene ble siktet for drap. Kvinnen er siktet for å ha skult en forbrytelse.

Det siste funnet, som politikilden sier er klær, skal ha vært avgjørende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.