RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– George Zimmerman skutt i ansiktet

Amerikanere marsjerte for Trayvon Martin, og krevde rettferdighet. Mange reagerte sterkt da George Zimmermann ble frikjent.
Amerikanere marsjerte for Trayvon Martin, og krevde rettferdighet. Mange reagerte sterkt da George Zimmermann ble frikjent. Foto: David Mcnew (Afp)
Den amerikanske nabovakten George Zimmermann, som ble frikjent for drapet på en svart 17-åring i 2013, var mandag involvert i en skyteepisode i Florida i USA.

Ifølge flere amerikanske medier ble Zimmerman truffet i ansiktet, skriver NRK. Ifølge CNN ble han truffet, men ikke alvorlig skadd.

LES OGSÅ: Store demonstrasjoner mot politiets maktbruk

Politiet sier ingen ble drept i skyteepisoden, som ser ut til å ha skjedd etter en krangel i trafikken.

Også i fjor var Zimmerman involvert i en trafikkrangel. Da forklarte en mann for politiet at Zimmerman truet ham på livet. I januar ble han pågrepet for vold mot sin kjæreste. Hun trakk imidlertid senere påstandene om at Zimmerman kastet en vinflaske mot henne.

Zimmerman var frivillig nabovakt i Sanford i delstaten Florida da han skjøt og drepte den ubevæpnede skoleeleven Trayvon Martin i 2012. Han ble frifunnet for drap i juni året etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere