*Nettavisen* Nyheter.

-Lærerinne voldtok gutt (16)

Sandra «Beth» Geisel (42) var en av skolens mest populære lærere. Nå er hun tiltalt for å ha voldtatt en av elevene.

Tiltalen mot Geisel lyder på to tilfeller av voldtekt og to tilfeller av å ha utsatt et barn for fare.

Lærerinnen ble sparket fra skolen Christian Brothers Academy (CBA) i Colonie i juni i år etter at politibetjenter skal ha funnet henne i baksete av en parkert bil sammen med en 17 år gammel elev.

Fordi gutten er over den seksuelle lavalderen i staten, ble ikke læreren tiltalt for episoden. Så snart omstendighetene rundt hendelsen ble kjent, begynte imidlertid problemene for den 42 år gamle lærerinnen. En måned etter episoden, sendte skolens administrasjon ut et brev til foreldre. Etterforskning i etterkant av at brevet ble sendt ut avslørte et påståttt forhold mellom lærerinnen og en elev under den seksuelle lavalderen.

En 16 år gammel gutt oppsøkte politiet i Colonie med faren, og erkjente at han hadde hatt sex med læreren ved to anledninger.

For hver av de to seksuelle samværene risikerer Geisel nå mellom ett og fire år i fengsel. Utenfor retten har sjef for Colonie-politiet Steven Heider avslørt at lærerinnen og hennes elev skal ha hatt sex i skolens presselosje ved fotballbanen nattestid den 15. og den 28. mai, skriver lokalavisen Troy Records.

Politiet understreker at det meste Geisel er mistenkt for er mot skolens reglement, men ikke mot gjeldende lovverk. Den 42 år gamle lærerinnen og firebarnsmoren skal ha vært svært populær ved skolen. Hun har ikke tilstått noen av de påståtte episodene. Etterforskningen pågår fremdeles, og statsadvokaten i Albany er blitt involvert i saken.

Geisel har levd adskilt fra mannen, banksjefen Thomas Geisel (43), i ett år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.