RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Seks pågrepet for drap på palestinsk gutt (16)

Politiet mistenker at motivet for drapet på 16 år gamle Mohammed Abu Khudair onsdag var nasjonalistisk.
Politiet mistenker at motivet for drapet på 16 år gamle Mohammed Abu Khudair onsdag var nasjonalistisk. Foto: Finbarr O'reilly (Reuters)
Sist oppdatert:

Israelsk politi har pågrepet seks personer i forbindelse med bortføringen og drapet på en 16 år gammel palestinsk gutt onsdag, ifølge den israelske avisen Haaretz.

Politiet mistenker at motivet for drapet på 16 år gamle Mohammed Abu Khudair onsdag var nasjonalistisk, melder avisen.

En offisiell tjenestemann som ville være anonym, sier til nyhetsbyrået AP søndag at bevisene peker mot jødiske ekstremister.

Lørdag ble det kjent at den foreløpige obduksjonsrapporten av 16-åringen viste at han ble brent levende. Han ble funnet i Vest-Jerusalem.

Drapet har ført til voldelige protester flere steder i Israel denne uken.

Drapet skjedde to dager etter at tre israelske tenåringsgutter ble funnet drept på Vestbredden mandag. Mange palestinere tror drapet på Khudair var et hevndrap for drapet på de tre begått av jødiske ekstremister.

Tidligere søndag meldte den israelske avisen Times of Israel at en mann, Husam Dofsh, lørdag ble pågrepet mistenkt for medvirkning til drapet på de tre israelerne. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere