RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

100 vil adoptere pose-babyen

Sist oppdatert:
Folk renner ned dørene på sykehuset der babyen som ble funnet i en plastikkpose er innlagt.

En rekke personer som så mirakelbabyen på TV i helgen ønsker å adoptere henne, og har møtt opp på sykehuset i den brasilianske millionbyen Belo Horizonte, melder AP.

Andre har stilt seg opp utenfor sykehuset bare fordi de ønsker å få et glimt av jenta.

100 vil adoptere
En pressetalsmann for Odilion Behrens-sykehuset forteller at de forløpig har mottatt over 100 konkrete tilbud fra personer som vil adoptere den to måneder gamle jenta, og at telefoner fortsetter å strømme inn.

Den lille jentebabyen ble verdensnyhet etter at hun ble funnet i en plastikkpose flytende i en innsjø lørdag. En amatørfotograf filmet den utrolige redningsaksjonen, og opptakene gikk verden rundt.

Politiinspektør i staten Minas Gerais, Helcio Sa Bernardes, forteller at babyens mor ble arrestert søndag, og at hun er siktet for forsøk på drap for å ha puttet jenta i en pose og kastet den på sjøen.

Ga bort datteren
Babyens mor, Simone Cassiano da Silva, benekter å ha forlatt babyen. Hun hevder at hun ga bort datteren til en gruppe hjemløse fordi hun ikke hadde råd til å oppdra henne.

- Det er bare en løgn for å villede politiet, mener politiinspektør Bernardes.

Sykehusansatte forteller at jentebabyen er i god form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere