RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

11-åring tiltalt for steinkasting

Sist oppdatert:
Det skal tydeligvis ikke mye til for å havne på tiltalebenken i USA.

11 år gamle Maribel Cuevas må møte i retten i California etter at hun kastet stein på nabogutten (9). Hun er tiltalt for å angrepet en annen med et dødelig våpen, melder nyhetsbyrået AP.

- Ikke meningen
Selv sier 11-åringen at hun aldri mente å skade 9-åringen, som har innrømmet at han begynte slåsskampen i april. Nabogutten måtte fraktes til sykehus hvor han måtte sy flere sting i hodet.

Maribel har allerede tilbrakt fem dager i et ungdomsfengsel. Her fikk foreldrene kun lov å besøke sin datter en gang i en halv time. Senere ble hun løslatt, men måtte sitte 30 dager i husarrest iført en GPS-fotlenke slik at myndighetene kunne kontrollere hvor hun oppholdt seg.

- De behandler henne som en voldelig fange løslatt på prøve, sier jentas advokat, Richard Beshwate Jr.

Storutrykking
Aktor Bob Ellis sier til AP at han ikke kan kommentere saken, ettersom den omhandler mindreårige.

Politiet sendte tre politibiler og et helikopter til nabolaget da de fikk melding om slåsskampen. Myndighetene nekter for at deres reaksjon har sammenheng med at jenta kommer fra en nabolag med lave inntekter og store minoritetsgrupper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere