RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1200 peniser målt i kondomkamp

Sist oppdatert:
India prøver alt i kampen mot hiv. 1200 peniser er målt, postmenn leverer kondomer på døra og nå har et nytt kondomdiskotek åpnet.

Hiv-smitten i India har eksplodert, og et av de store problemene er at bare tre prosent av alle indere kondom. Kondomsalget stuper, og nå satser landet på noe uvanlige kondomprosjekter, skriver Dagbladet.

Indias medisinske forskningsråd har blant annet gjennomfør et penisstudie. 1200 peniser er mål, og konklusjonen er at kondomene som tilbys i India er for store.

I India assosieres kondomer med et utsvevende sexliv og er et tabu. I landet er nå over fem millioner mennesker hiv-smittet.

Nå kjemper flere organisasjoner en kamp om å fremme kondombruk i landet, og flere utradisjonelle metoder er tatt i bruk. I delstaten Uttar Pradesh kan man få tilsendt kondomene på døra av postmannen.

I Andre Pradesh finnes det en gigantisk kondom på utstilling i styresmaktens lobby. I Madras satser man på en kondomvitsekonkurranse og i Chandigarh har man akkurat åpnet Indias først kondomnattklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere