RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13-årig jente holdt fanget i leilighet

Sist oppdatert:
Ved hjelp av sms klarte en 13-årig dansk jente å få varslet en venninne om at hun ble holdt fanget i en leilighet. Torsdag kveld aksjonerte dansk politi, og pågrep to menn på 19 og 26 år.

De to pågrepne er siktet for ulovlig frihetsberøvelse, etter at de i godt et døgn hadde holdt den 13-åringe jenta innesperret i en leilighet i Odense, opplyser politiet til Ekstrabladet.

Camilla Engdal Pedersen forsvant onsdag ved middagstider, etter å ha vært på besøk hos en bekjent. Han fulgte henne til jernbanestasjonen, men jenten kom aldri hjem. Først torsdag kom det livstegn fra henne, da hun varslet en venninne om at hun ble holdt fanget.

Torsdag kveld lyktes det politiet å finne leiligheten hvor hun oppholdt seg. I leiligheten var også hennes 19-årige kjæreste og en 27 år gammel mann. Begge ble pågrepet, og er siktet for ulovlig frihetsberøvelse.

- Hun ble tvunget til å treffe dem onsdag middag. De tvang henne med til leiligheten, hvor hun ble holdt tilbake mot sin vilje, forteller kriminalkommissær Per Lydiksen Laursen, som også opplyser at hun har lidd psykisk overlast, men at hun ikke har kommet fysisk til skade.

De to mennene var torsdag ikke avhørt, og det er ikke kjent hvordan de stiller seg til siktelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere